Dicso the right way met de Workshop Disco Dansen

Bij deze workshop is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • Workshop disco dansen
  • Mogelijk op eigen locatie 

Prijs: vanaf € 25,- p.p. op basis van minimaal 12 personen.

De prijzen zijn ex. btw.

De prijs van deze workshop is geldig tot en 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Workshop disco dansen

  Leer de leukste soul walks en John Travolta moves. Herleef de DISCO-tijden met Jackson five, Kool&TheGang, Spargo en KC & the sunshine band. Garantie voor FUN met de overbekende DISCO-hits! Geschikt voor een gemengd publiek of vrijgezellen (m/v)-groepen. Aantal personen: tot max 40.

  Duur van de workshop is 1,5 uur. Andere tijdsduur is bespreekbaar.

Complete outfits en partyspullen:

  Voor € 2,50 p.p. maak je gebruik van glitter jaren '70 broeken met wijde pijpen en complete outfits, party-spullen, DISCO-brillen pruiken, duivelsoortjes, boa’s etcetera. Leuke gadget voor iedereen die meedoet.

Opties

  • Op uw eigen locatie of op locatie via Universe of Dance in Den Bosch, Rotterdam, Breda, Nijmegen. extra kosten kunnen in rekening worden gebracht afhankelijk van de locatie.
  • Verkorte workshop van 30 minuten voor op uw feest.
  • Andere tijdsduur van de workshop bespreekbaar met aangepaste prijs. Deze kortere workshops kunnen gegeven worden voor groepen van maximaal 150 personen.

Onze partner

Algemeen

Met deze dansworkshop breekt u het ijs op uw personeelsfeest, vrijgezellendag, familiereunie of andere zakelijke of privé gelegenheid.

Faciliteiten

Deze dansworkshop biedt u een actieve aanvulling op uw programma met een oriëntaals buikdansoptreden of aanstekelijke workshops in danssoorten uit alle windstreken: disco, oriëntaals buikdans, linedance, zumba, bollywood en Afrikaanse dans en percussie.
Met passie en humor neergezet door een of meer docenten of artiesten. Zij zetten uw mensen met gemak in beweging en weten hun te raken. Ook voor advies over welke dansactiviteit of -optreden het beste bij uw gelegenheid past, kunt u bij deze dansworkshop terecht.
De workshops worden gegeven bij u op locatie, of er kan een geschikte ruimte geregeld worden in Amsterdam, Breda, Den Bosch of Waalwijk. Liever een Engels gesproken workshop? Ook geen probleem.

Ligging

De meeste dansworkshops die worden verzorgt vinden plaats in Noord-Brabant op een locatie die door de klant wordt aangewezen of op een van de vaste locaties van ons zelf. Maar ook daarbuiten in Noord Holland, Friesland en Utrecht worden met regelmaalt op verzoek workshops gegeven.

Er zijn vaste wekelijkse orientaalse danslessen en bollywood lessen in Breda.

Omgeving

Er zijn vaste wekelijkse orientaalse danslessen en bollywood lessen in Breda.