Schud je heupen los met een Workshop Buikdansen

Bij deze workshop is inbegrepen:

    • Professionele begeleiding
    • Workshop van 1,5 uur
    • Mogelijk op eigen locatie

Prijs: vanaf € 22,50 p.p. op basis van minimaal 12 personen.

De prijs van deze workshop is geldig tot en 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Workshop Buikdansen

    Ontdek je sensuele kanten in deze deze inspirerende workshop! Na een warming up voor je hele lichaam leer je heupbewegingen, sierlijke armbewegingen en verschillende basisbewegingen uit de buikdans. Tussendoor leer je leuke weetjes over de gevarieerde cultuur van het Midden-Oosten waar deze mooie dans vandaan komt. Deze workshop staat garant voor losse heupen, cultuur en gezelligheid! Ook goed te doen voor mannen en vrouwen en jong en oud.

Complete outfits en partyspullen:

Is het voor een vrijgezellenfeest? Dan is er een speciaal moment in de workshop waarin wordt stilgestaan bij het komende huwelijk!

Duur van de workshop is 1,5 uur.

De prijzen zijn ex btw.

Voor € 2,50 p.p. extra maakt u gebruik van de kleding: dansrokken en kleurige tops om nóg meer in de buikdanssfeer te komen!

Opties

Mogelijk op uw eigen locatie of een locatie in Breda, Nijmegen, Rotterdam, Den Bosch tegen extra kosten.

Onze partner

Algemeen

Met deze dansworkshop breekt u het ijs op uw personeelsfeest, vrijgezellendag, familiereunie of andere zakelijke of privé gelegenheid.

Faciliteiten

Deze dansworkshop biedt u een actieve aanvulling op uw programma met een oriëntaals buikdansoptreden of aanstekelijke workshops in danssoorten uit alle windstreken: disco, oriëntaals buikdans, linedance, zumba, bollywood en Afrikaanse dans en percussie.
Met passie en humor neergezet door een of meer docenten of artiesten. Zij zetten uw mensen met gemak in beweging en weten hun te raken. Ook voor advies over welke dansactiviteit of -optreden het beste bij uw gelegenheid past, kunt u bij deze dansworkshop terecht.
De workshops worden gegeven bij u op locatie, of er kan een geschikte ruimte geregeld worden in Amsterdam, Breda, Den Bosch of Waalwijk. Liever een Engels gesproken workshop? Ook geen probleem.

Ligging

De meeste dansworkshops die worden verzorgt vinden plaats in Noord-Brabant op een locatie die door de klant wordt aangewezen of op een van de vaste locaties van ons zelf. Maar ook daarbuiten in Noord Holland, Friesland en Utrecht worden met regelmaalt op verzoek workshops gegeven.

Er zijn vaste wekelijkse orientaalse danslessen en bollywood lessen in Breda.

Omgeving

Er zijn vaste wekelijkse orientaalse danslessen en bollywood lessen in Breda.