Smartlappen Workshop in Den Bosch

Bij deze Smartlappen workshop in Den Bosch is inbegrepen:

 • Accordeonist
 • Cd opname
 • Tekstboekjes
 • Locatie hartje Oeteldonk
 • Prijzen per persoon en exclusief btw:

  12 - 14 personen: € 29,50
  15 - 19 personen: € 26,50
  20 - 24 personen: € 24,50
  25 - 29 personen: € 22,50
  30 - 34 personen: € 19,50
  35 - > personen: € 17,50

  De prijzen van deze Smartlappen workshop in Den Bosch zijn geldig tot en met 31 december 2021.

  Smartlappen Workshop Den Bosch

   Meezingen met smartlappen! Altijd al eens de leukste smartlappen willen zingen onder professionele begeleiding? Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! En van Guusje Meeuwis en Fransje Bauer natuurlijk! Op een perfecte locatie in het hart van Den Bosch is dit de ultieme sfeermaker voor het hele gezelschap!

  Levensliederen zingen en met een eigen CD naar huis!

  Natuurlijk doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en zorgen voor een echte accordeonist! Het echte levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding!

  Teven nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken...ehh..genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

  Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

  Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

  Onze partner

  Algemeen

  Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

  Het evenementenbureau

  Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

  Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

  Groepsgrootte

  De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Maatwerk

  U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!